Egammer forum!

Egammer Sa:Mp Server: 89.36.193.36:7777
 
AcasaCalendarFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 FBI-Regulament

In jos 
AutorMesaj
alyn17

avatar

Mesaje : 12
Data de înscriere : 02/11/2011

MesajSubiect: FBI-Regulament   Mier Noi 02, 2011 3:34 am

Federal Bureau Of Investigations (FBI) este o organizatie guvernamentala care se ocupa in special cu rezolvare celor mai grele cazuri, asista politia si lucreaza in special impotriva organizatiilor corupte, influentelor precum si traficului sau consumului de droguri. Orice jucator care face parte dintr-o organizatie ilegala sau care comite orice infractiune din urmatoarea lista se alege cu minute/ore bune de jail:
Incalcarea legilor impuse de stat privind: crima, rapire, jaf, dare de mita, stoarcere de bani, proxenetism, trafic si consum de droguri.
Orice act de dare de mita, fals, furt, delapidare, frauda, obstructionarea justitiei, santaj, deranjarea linistii publice, angajazarea la un omor calificat.
Trafic sau consum de droguri.
Adapostirea unui criminal, aducerea lui pe un teritoriu parasit pentru a nu fi gasit, ajutarea in orice sens.
Acte de terorism.

1. In cazul suspectilor care au primit wanted pentru runner, rob, abuz de esc on wanted, complice sau rapire (in cazul in care rapitorul nu renunta la /tie) un agent FBI de rank 6 daca doreste, are dreptul sa-i aresteze. Pentru ceilalti membri, acesti suspecti nu au drept de predare.
2. Nu aveti dreptul sa detineti job-uri ilegale (drugs dealer, arms dealer, whore, car jacker) si job-urile trucker, farmer, garbageman.
3. Nu aveti voie sa detineti materiale si/sau droguri.
4. Un Agent FBI nu are voie sa dea frisk excesiv (la toata lumea precum actioneaza PD). De asemenea, nu are voie sa dea /frisk din sau in masina. Un agent FBI da /frisk in principal celor din mafii / Hitman. Un agent FBI va da /frisk altcuiva doar in cazul in care considera ca respectivul este suspect. Controlarea HQ-urilor celor din mafii / Hitman (prin folosirea comenzii /frisk asupra membrilor acestora) se face doar in echipa (minim 4) si doar cu acordul liderului, insotit de un mandat de perchezitie pentru acea zi.
5. Un agent FBI nu are voie sa dea amenda (/ticket).
6. Este strict interzisa folosirea vehiculelor din cadrul factiunii FBI, in scopuri personale, nerespectarea acestei reguli duce la sanctiuni drastice. Aveti voie sa mergeti dupa suspecti cu masina de politie, cu girofarul pornit. Dar in cazul in care vehiculele speciale sunt ocupate, vor putea urmari suspecti si in masini de civil, dar:
* in cazul in care merg dupa suspecti ce au drept de predare trebuie sa respecte regulile de circulatie;
* in cazul in care suspectii urmariti nu au drept de predare pot incalca acele reguli.
Neconformarea cu aceasta regula si incalcarea, din propria initiativa, a regulilor de circulatie cand nu este cazul se va pedepsi cu Faction Warn.

7. Este strict interzis sa trimiti sms / suni suspectul si sa-l intrebi daca se preda.
8. Este permis drive-by kill insa doar ca pasager (H), pe suspecti de wanted 6, fara drept de predare. Soferii nu au voie sa faca drive-by kill.
* Este interzis pentru un agent F.B.I. sa faca Drive-by cand in masina nu se afla soferul.
* Este interzis pentru un agent F.B.I. sa faca Drive-by cu deagle.
9. In cazul in care un jucator cumpara / foloseste arme in zonele guvernamentale, un agent FBI are obligatia de a-i da /take la arme. Apoi, trebuie chemat un PD care sa se ocupe de cel care a vandut acele arme.
10. Un Agent FBI are voie sa foloseasca comanda /take doar pentru a confisca arme si droguri. Agentii FBI nu se mai ocupa cu materialele in nicio situatie, exceptand cazul in care acesta este solicitat de catre un admin.
11. Aveti dreptul sa folositi de maxim 5 ori comanda /tazer pe acelasi jucator, intr-o urmarire.
12. Este permisa folosirea de Hidraulice si NOS, doar cand sunteti undercover in misiune.
13. Este permis atacul asupra suspectilor aflati in Safe Zone doar daca actiunile voastre sunt 100% precise si alti civili nevinovati nu sunt raniti.
14. Se da wanted pentru Patrunderea pe proprietati guvernamentale (inchisoarea, garajul lspd, garajul FBI si Hq NG) - (TG), dar membrii au obligatia sa le vorbeasca frumos si sa ii roage sa iese afara (indiferent de level), iar in cazul celor de level mic ce nu cunosc termenul au obligatia sa le explice ce inseamna si de ce nu pot sta acolo. Este interzis sa avertizati jucatorul respectiv doar prin "Afara!", sau prin /bind-uri de genul: "Afara! Teren guvernamental! Risti wanted!". Replicile membrilor vor fi direct proportionale sau sinonimice cu: "[Numele playerului], te rog frumos sa iesi afara. Te aflii pe teren guvernamental.", si EVITATI utilizarea aceleiasi replici.
15. Sunteti obligati sa respectati si sa urmati ordinele membrilor cu rank superior.
16. Orice comportament / limbaj neadecvat se va sanctiona dupa gravitatea acestuia cu avertisment / rank down sau chiar demitere.
17. Lipsa de bun simt, aroganta si vorbitul la misto cu liderii sau cu oricare membru din PD, NG sau FBI va fi sanctionata cu demitere.
18. La 3 Faction Warn-uri orice membru va fi demis. Pedepsele vor fi sterse in timp doar daca membrul dovedeste ca merita.
19. FBI nu cere si nu confisca licente.
20. Comanda /undercover poate fi folosita doar in misiuni foarte dificile si doar cu acordul liderului / subliderului. Daca niciunul din cei doi nu este on / nu va acorda permisiunea de a folosi /undercover, este strict interzis sa lucrati sub acoperire. Neconformarea cu aceasta regula se pedepseste de catre lider dupa cum acesta considera.
21. Wanted pentru esc on wanted se acorda doar suspectilor care abuzeaza de esc (cei care se pun pe esc in fata ta, pentru a nu fi omorati). Suspectii care sunt AFK (erau pe esc inainte sa ajungi la ei) raman cu acelasi nivel de wanted pana la revenirea la calculator.
22. Nu se da wanted cuiva AFK, exceptand cazul in care un suspect detine droguri, acesta poate primi wanted si cand este Away From Keyboard (AFK).
23. Joburile permise in departamente vor fi: in principal detectiv, si mecanic doar pentru situatii speciale justificate de catre membrii, si cu acordul liderului / subliderului.
24. Pentru a evita tendinta de a folosi bind-uri si SPAM-ul, numarul de somatii adresate unui suspect va de minim 3, inainte de a-l trata ca pe un suspect fugar. Membrul ce someaza va trebui sa se asigure ca suspectul a vazut cel putin 3 somatii. 2 somatii consecutive in aceeasi secunda, vor fi considerate bind / SPAM si membrul respectiv va fi sanctionat.
25. Membrii departamentelor nu au voie sa ceara unui civil / mafiot / factiune pasnica / hitman sa-i omoare.


Regulament de Ordine Interioara:
26. Certurile intre membrii pe /r sau /d vor fi sanctionate cu rank down pana la demitere (vezi regula nr 15).
27. Este interzisa favorizarea jucatorilor. Un Agent FBI trebuie sa dea dovada de CORECTITUDINE.
28. Nu aveti voie sa folositi comenzile (avantajele de a fi politist) in scopuri personale, pentru distractie altfel veti fi demis.
29. Fara spam pe /d sau /r. Cand cineva vorbeste voi ascultati, nu va bagati aiurea in discutie, daca aveti de facut vreo completare sau nu ati inteles ceva, asteptati momentul oportun.
30. Nu vreau sa vad reclamatii intre voi pe forum, vom incerca sa ajungem la o intelegere pe /r daca sunteti nemultumiti.
31. In timpul sedintelor, nu vorbeste nimeni decat daca va permit liderii si telefoanele vor fi inchise.
32. Cine intarzie la sedinta anunta prin /sms sau /call liderul/subliderul, nu pe /r "am intarziat, unde e sedinta".
33. Cand aveti un suspect la voi, sunteti obligat sa anuntati frumos pe /d "x-ulescu se preda/ e la mine". Se va scrie numele intreg.
34. Membrii FBI care se baga aiurea/ca martori in topicul "Reclama un Agent FBI" sau "Aplicatii FBI" vor fi sanctionati cu rank down/avertisment. Asemenea situatii se explica prin PM liderului.
35. In topicu reclama un Agent FBI pot posta:
- agentul reclamat;
- adminii;
- reclamantii, dar fara SPAM, Off-topic. In cazul in care reclamantii efectueaza mai mult de un post pentru un anumit membru, reclamatia nu va fi luata in seama. Daca doriti sa adaugati ceva dupa Reply-ul membrului FBI, dati EDIT la plangere.
Cine are un limbaj neadecvat in reclamatie va fi sanctionat + ignorarea plangerii.

36. Aveti voie sa participati doar la event-uri organizate de admini sau event-uri non-agresive. De asemenea nu aveti voie sa organizati un event agresiv.
37. Este strict interzisa folosirea avantajelor de politist (sub orice forma) cand situatia nu o cere.
38. Toti membrii departamentelor au obligatia de a interveni in cazul in care un membru Fireman / Paramedic cere ajutor pe /d.
39. Folosirea comenzii /clear pentru un suspect cu wanted este interzisa daca nu este insotita de un motiv bun de care sunteti 100% siguri. De asemenea, suspectilor ce au wanted 1 pe motiv "Stealing a police vehicle"/"Stealing an ambulance" se poate acorda /clear daca acestia va solicita si va explica gresala.
40. Un agent F.B.I. are obligatia de a folosi comanda /su de exact atatea ori cat prevede Wanted List. Nu se ia in considerare situatia "wamted-ului ascuns".
41. Un suspect care alearga pe jos avand wanted si care omoara sau ataca un politist, va primi adaugarea la nivelul de wanted pe care il are deja a infractiunii comise.
* exemplul 1: Un suspect cu wanted 1 (existent in lista /wanted) alearga pe jos, iar la aparitia politistului, suspectul il ataca pe acesta. Suspectul trebui imobilizat prin comanda /tazer, politistul avand obligatia de a-i acorda in continuare wanted pentru cop attack [wanted 1 (actual) + wanted 4 (cu motiv: "Cop attack (fara drept)") = wanted 5] si apoi de a-l omori pe acesta).
* exemplul 2: Un suspect cu wanted 1 (existent in lista /wanted) alearga pe jos, iar la aparitia politistului, suspectul il omoara pe acesta inainte de a primi /tazer. Politistul are obligatia de a-i acorda in continuare wanted suspectului [wanted 1 (actual) + wanted 5 (cu motiv: "Cop kill (fara drept)"]) = wanted 6]. Si acest suspect, ca si cel din exemplul 1, si-a pierdut dreptul de predare).

42. LVPD Maverick poate fi folosit doar de catre agentii cu rank 5+, NU pentru plimbari ci doar in situatii speciale. Toti cei sub rank 5 au obligatia de a cere permisiunea liderului inainte de a decola cu elicopterul. Toate celelalte masini pot fi folosite in functie de rank (script).
43. /d este chat-ul prin care membrii departamentelor pot colabora in situatii legate de politie. Certurile / jignirile in cadrul acestui chat nu vor fi tolerate si vor fi sanctionate, in general, cu demitere. De asemenea, alte discutii ce nu vizeaza activitatea fortelor de ordine nu vor fi tolerate in cadrul acestui chat.
Atentie: Este strict interzis folosirea emoticoanelor pe /d.

44. FBI si PD au dreptul sa intervina de la wanted 1+. Cu toate acestea, daca un membru PD cere unui agent FBI sa ii cedeze un suspect care in prealabil fusese anuntat drept "capturat", acel membru FBI este nevoit sa accepte.


! Tratarea suspectilor fugari:

Daca suspectul nu raspunde cand este intrebat daca se preda atunci politistul are dreptul (doar) sa-l omoare.
Daca suspectul zice ca nu se preda, atunci politistul are dreptul (doar) sa-l omoare.
Daca suspectul zice ca nu se preda si fuge cu un vehicul atunci politistul are dreptul sa-i dea wanted pt runner.
Daca suspectul nu raspunde cand este intrebat daca se preda si fuge cu un vehicul atunci politistul are dreptul sa-i dea wanted pt runner.
Se considera "fuga" doar daca suspectul se foloseste de un vehicul.
In cazul in care suspectul fara drept de predare intra in masina altui player, membrii PD/FBI/NG au obligatia de a-l soma (folosind /m sau /s, depinde de situatie) pe conducatorul (eventual nevinovat) acelui vehicul pentru a opri, cu o replica de genul: "Opreste masina acum, risti COMPLICE!" de cel putin 2 ori fara a face SPAM. In cazul in care respectivul player nu opreste masina sau nu-i da /eject suspectului fara drept de predare, acesta va primi wanted 6 pe motivul complice.


! Reguli vizavi de war:

* WAR-ul intre membrii mafiilor si de asemenea micile rafuieli savarsite de un numar mic de mafioti vor fi sanctionate cu wanted 4 pe motivul WAR. Intrucat membrii mafiilor au voie sa faca war oriunde doresc, fortele de ordine au voie sa intervina oriunde zaresc astfel de actiuni. Dupa ce wanted-ul este acordat, membrii PD / F.B.I. / NG au obligatia sa-i someze pentru a se opri, si apoi a se preda, cu o replica de genul: "Opriti atacurile si predati-va!". Daca respectivii mafioti nu se opresc / nu se predau, isi vor pierde dreptul de predare si vor fi omorati.! Atentie

* Limbajul de mahala nu va mai fi tolerat in conversatii cu civili. Expresii gen: "Mars", "BAAA!", "Ce vrei ba?", "Nab", si jigniri de orice fel adresate civililor vor fi sanctionate. PD / F.B.I. / NG sunt factiunile ce stabilesc linistea si impun legea pe server, si astfel membrii trebuie sa dea dovada de buna crestere si sa dea un exemplu demn de urmat celorlalti playeri. Limbajul "familial" poate fi folosit doar cu persoane care le permit acest lucru (prieteni) si nu in locuri publice sau inconjurati de civili.

* Agentii F.B.I. au obligatia sa faca Screen Shots in urmatoarele situatii:
- /mdc-ul unui suspect arata ca respectivul nu avea drept de predare. (F8)
- imediat dupa ce dati /frisk unui suspect, indiferent daca avea sau nu iteme ilegale in posesie
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului
 
FBI-Regulament
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Egammer forum! :: SA:MP Forum! :: Factiuni :: FBI-
Mergi direct la: